HTML

Sokol rádiózni?

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a közölt cikkek szinte sohasem képviselik a szerkesztőség véleményét.

Archívum

Kedves Robi! Puzsikám!

2012.06.13. 06:00 :: vagoldy

puzsi.jpgNe haragudj, hogy tegezlek, de amióta mindennapos vendég vagy a hálószobámban, azóta úgy érzem, mintha közeli ismerősöm volnál. Meg is sértődtem a múltkor, amikor nem köszöntél vissza a Ráday utcában, de aztán eszembe jutott, hogy nem is tudod, hogy ki vagyok. Így már nem is fájt annyira, hogy bamba arccal burkoltad tovább a kebapodat, igaz én meg nem is szóltam, hogy leetted magadat.

De lehet, hogy az a Hagyó Miklós volt, mert mindig keverlek benneteket.

Puzsi! Én nem haragszom rád!

Tudom, hogy nem könnyű az állástalan újságírók élete, így nem is csodálkoztam, amikor elvállaltad az X-Faktor zsűri szerepét. Te csak megpróbáltad kihozni a maximumot a lehetőségből.

Sikerült!

Mindenkinek egyedül te maradtál meg a Megasztárból!

Nincs ezzel semmi baj, ez egy ilyen világ, most még az újságokat is óvatosan kell kinyitnom, nehogy kiessél. Élvezd hát! Gyűjtögess. Nehogy később szalámi, sajt vagy farhát lopásra kényszerülj.

Okos fiú vagy te. Spermadonornak mondjuk nem választanálak, de el kell ismerni, hogy nem mondasz hülyeségeket és, hogy jól felépítetted a bizniszedet. Mert ez biznisz. Nem is zavarna az egész, ha nem vergődnél annyira, hogy te nem vagy celeb. Tudom, fáj, persze, hogy fáj, de attól még igaz: lehet, hogy magasabb polcon ülsz, mint Kiszel Tünde vagy Zimány Linda, de ettől függetlenül még ugyanabban a vitrinben vagy. Szórakoztató figura vagy, van gógyid, műveltséged, de félek, hogy túl komolyan veszed magadat.

Azt hiszed, hogy a Ki mit tud? nézőit komolyan érdekli az értékítéleted? Indulhat Diana Krall is a versenyen, ha nekik az tetszik, ahogy a szomszédfiú elfingja a himnuszt, akkor a szomszédfiú fog nyerni.

Ne strapáld magad. No para.

Tudod a dolgod. Van elég pénzük.

Csókol:

egy néződ

1 komment

Címkék: levél televízió apu Puzsér CSISZ

A bejegyzés trackback címe:

https://nepradio.blog.hu/api/trackback/id/tr924583107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Heron44444 (törölt) · http://kulonvelemenyek.blog.hu/ 2012.06.13. 11:26:26

Puzsér a rendszer részévé vált. Nem tudom, hogy csak nagypofájú volt, mert azt gondolta, hogy egy CSISZ zsűritagsággal megváltja a médiát, vagy csak haszonleső.

Ilyen megmondóemberekkel tele van a média itthon és külföldön is (pár éve Fridi pont ezt játszotta a Megaszarban). Ezek pont arra jók, hogy botrányt generáljanak, és hogy a cinikusabb 18-30 évig terjedő korosztályt megszólítsák.

"Tudom, fáj, persze, hogy fáj, de attól még igaz: lehet, hogy magasabb polcon ülsz, mint Kiszel Tünde vagy Zimány Linda, de ettől függetlenül még ugyanabban a vitrinben vagy."

nincs mit hozzátenni
süti beállítások módosítása